Poštovani sudionici MasterClassa,

Nakon pažljivog razmatranja i sagledavanja cjelokupne situacije, sa žaljenjem vas obavještavamo da je naš „MasterClass o kineskom turističkom tržištu“ odgođen za kasniji datum.

Bili smo odlučni u nastojanju da ne dopustimo da epidemija virusa utječe na poslovno strateško planiranje i poslovanje, ali u svjetlu najnovijih zbivanja odlučili smo sigurnost predavača i sudionika staviti kao naš glavni prioritet. Sukladno tome donijeli smo jednoglasno odluku o odgodi ovog događanja.

Unatoč situaciji, želimo izraziti svoje veliko povjerenje u postupanja kineske vlade i cjelokupne svjetske zajednice u obuzdavanju širenja virusa, te vjerujemo da će se situacija stabilizirati u slijedećih nekoliko mjeseci, kao što je to bilo i s prošlim epidemijama. Pored toga, želimo izraziti našu iskrenu i snažnu potporu kineskom narodu, te se nadamo da će nakon prevladavanja krize, Kinezi ponovo u velikom broju putovati u Europu, konkretno u Hrvatsku.

Nadamo se da ćemo naići na vaše razumijevanje, te se ispričavamo zbog mogućih neugodnosti. Nakon što se Kina oporavi i kriza više ne bude predstavljala prijetnju blagostanju i zdravlju, objavit ćemo  točan datum i detalje Masterclasa. Onima koji su izvršili uplatu kotizacije novac će biti vraćen u slijedećih nekoliko dana.

U međuvremenu, budite nam dobro.

Veselimo se našem susretu, nadamo se uskoro.